Schijfverbruik bekijken

Body

Bekijk de statistieken voor schijfverbruik per logische schijf op een host.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > Schijfruimte
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Gebruik de vervolgkeuzelijst om te wisselen tussen de beschikbare schijven
  • Houd uw muis boven een grafiek om te zien wanneer de steekproef genomen is (elk hiervan toont een andere samplingfrequentie – 2 seconden, 10 seconden, 5 minuten, 1 uur)