CPU-gebruik bekijken

Body

Bekijk de statistieken van het CPU-gebruik op alle processoren op een host.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naarInformatie over de prestaties: > CPU-gebruik
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Houd uw muis boven een grafiek om te zien wanneer de steekproef genomen is (elk hiervan toont een andere samplingfrequentie – 2 seconden, 10 seconden, 5 minuten, 1 uur)
  • Gebruik de genummerde knoppen om van CPU te wisselen wanneer de host er meer dan één heeft

• Klik op een item in de lijst met de meest CPU-intensieve processen om de detailgegevens van het proces te bekijken