Gedeelde bronnen beheren

Body

Gedeelde bronnen bekijken en beheren op de host, met inbegrip van mappen, gedeelde schijfstations voor beheerders, printers, scanners en overeenkomstig.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerinstellingen > Gedeelde bronnen
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Klik op de koppeling met het pad van een map om de map in LogMeIn Bestandsbeheer te openen
  • Klik op de knop Machtigingen voor toegang wijzigen om een dialoogvenster te openen waar u nieuwe machtigingen voor het geselecteerde object kunt toevoegen, of bestaande kunt verwijderen
    Machtigingen voor toegang wijzigen
  • Klik op de knop Verwijderen om het delen van een object te staken
    Verwijderen