Automatisch aanmelden inschakelen (automatische aanmelding)

Body

Schakel de automatische aanmelding in om het aanmeldingsscherm van Windows te omzeilen. Na het opstarten van het systeem, zal het systeem proberen zich met de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoordgegevens voor automatische aanmelding bij Windows aan te melden.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Opnieuw opstarten
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
Let op!:
Opmerking: Dit is niet hetzelfde als de functie voor automatische verificatie die beschikbaar is voor abonnementhouders van LogMeIn Central. Raadpleeg "How to Set Up Automatic Authentication" (Instellen van automatische verificatie) in de Gebruikershandleiding voor LogMeIn Central.
  1. Op de pagina Opnieuw opstarten klikt u op Geef de aanmeldingsgegevens op om u automatisch bij de host aan te melden na het opnieuw opstarten.

De pagina Automatisch aanmelden wordt weergegeven.
  2. Voer een Gebruikersnaam, Wachtwoord, en een Domein in.
  3. Schakel het selectievakje Automatisch aanmelden ingeschakeld in.
  4. Klik op Toepassen.
  5. Start de host opnieuw op.