Het register bewerken

Body

De functionaliteit van de LogMeIn Register-editor komt overeen met de Windows Register-editor.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Register-editor
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.

Registersleutels (HKCR, HKCU, HKLM, etc.) worden in een boomdiagram getoond.

Klik op een item om de detailgegevens te bekijken
  • Klik op het Plus-pictogram om een nieuwe waarde te maken
    Het pictogram Nieuwe sleutelwaarde maken
  • Klik op het Key (sleutel)-pictogram om de toegangsrechten te wijzigen
    Machtigingen voor toegang
  • Klik op het pictogram Verwijderen om een sleutel te verwijderen
    Verwijderen
Opmerking: U kunt waarden bewerken die uit tekst bestaan (REG_SZ, REG_EXPAND_SZ of REG_MULTI_SZ) of van het type integer (REG_DWORD); en ook waarden van het type REG_QWORD. Binaire waarden worden getoond maar kunnen niet worden bewerkt.