De host opnieuw opstarten

Body

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Voorkeurinstellingen > Geavanceerd > Opties voor opnieuw opstarten
Tip: Kunt u de opties voor opnieuw opstarten niet vinden?
Functies voor beheer op afstand gebruiken:
  • Ga op de LogMeIn-website naar de pagina Computers en klik op de koppeling Dashboard.

• Ga in LogMeIn Client naar het Hoofdmenu. Nadat de verbinding is gemaakt, klikt u op Gedetailleerde weergave tonen.

LogMeIn opnieuw starten
De LogMeIn-service opnieuw starten. Hierdoor wordt niet de host opnieuw gestart.
Opnieuw opstarten in normale modus
Alle processen sluiten en de host op de juiste wijze opnieuw starten.
Opnieuw opstarten in de modus voor noodherstel
Alleen beschikbaar op Windows-hosts. Windows wordt correct afgesloten en alle openstaande bestandsbewerkingen worden afgehandeld. Toepassingen en andere processen worden misschien niet correct afgesloten waardoor gegevens, die niet zijn opgeslagen, verloren kunnen gaan.
Gedwongen opnieuw opstarten
Zo snel mogelijk opnieuw opstarten. Het besturingssysteem wordt misschien niet correct afgesloten waardoor gegevens, die niet zijn opgeslagen, verloren kunnen gaan. Het opnieuw opstarten vindt direct plaats (alsof u de Reset-knop van de computer indrukt).U ontvangt geen feedback van de LogMeIn-service.
Opnieuw opstarten in veilige modus
Alleen beschikbaar op Windows-hosts. De computer opnieuw opstarten in de veilige modus met ingeschakelde netwerkverbindingen (en LogMeIn).De veilige modus is een speciale manier om Windows te laden wanneer een kritiek probleem is opgetreden waardoor de normale werking van Windows wordt verstoord.
Gepland opnieuw opstarten
Plan een datum en tijdstip waarop de computer automatisch opnieuw moet worden opgestart. Deze optie is handig wanneer het opnieuw opstarten niet dringend is en tijdens de daluren van het gebruik kan plaatsvinden.