Gebeurtenissen in de applicatie-, beveiligings- en systeemlogboeken controleren

Information

Body

De LogMeIn-viewer voor gebeurtenissen ondersteunt vergelijkbare functies als de Windows-viewer voor gebeurtenissen, waaronder het gebeurtenissenlogboek voor toepassingen en het beveiligingslogboek.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Viewer voor gebeurtenissen
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Klik op een item om de details van deze gebeurtenis te bekijken
  • Wis de inhoud van een logboek door op X (Logboek wissen) op de werkbalk te klikken
  • Klik op het pictogram Gebeurtenisfilter om een lange lijst met gebeurtenissen te filteren
    Filter-pictogram