Werken met drivers

Body

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Stuurprogramma's
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
Selecteer een stuurprogramma:
  • Klik op het pictogram Eigenschappen om detailgegevens weer te geven of te bewerken
    Eigenschappen-pictogram
  • Klik op Play (afspelen) om een gestopt item te starten
    Start-pictogram
  • Klik op Stop (stoppen) om een item dat wordt afgespeeld te stoppen
    Stop-pictogram
  • Klik op Restart (opnieuw starten) om een item dat wordt afgespeeld opnieuw te starten
    Restart-pictogram