Waarom kan ik me niet bij mijn computer aanmelden? (foutmelding 5, 1326, 1327, Aanmelden mislukt.)

Information

Body

Veel gebruikers ondervinden problemen tijdens het aanmelden bij hostcomputers.

Fout 1326 of fout 5 geeft aan dat u uw gebruikersnaam of wachtwoord voor Windows of Mac verkeerd invoert. Foutmelding 1327 betekent meestal dat u een leeg wachtwoord hebt ingevoerd (hetgeen inhoudt dat u niets hebt ingevoerd).

U kunt ook het volgende zien:

Aanmelden is mislukt. Voor de gebruikersnaam van de [Windows/Mac] gebruiker en het wachtwoord in dat u gebruikt als u fysiek op de externe computer werkt.

Als u zeker weet dat u het correcte Windows/Mac-wachtwoord invoert, is wellicht de ingevoerde Windows/Mac-gebruikersnaam incorrect.
Tip: Een veelvoorkomende reden voor mislukte aanmeldingspogingen is dat gebruikers hun LogMeIn-ID en -wachtwoord invoeren, niet de gebruikersnaam en het wachtwoord van de computer. Zie ook Toegangscode? Wachtwoord? Over verificatie.

Uw gebruikersnaam opvragen op een Windows-pc

Uw gebruikersnaam wordt weergegeven in het Configuratiescherm van LogMeIn op het tabblad Opties onder Gebruikersnaam en wachtwoord.

1. Ga fysiek naar de computer die u wilt kunnen gebruiken, of vraag iemand die bij die computer aanwezig is om de volgende stappen uit te voeren.

Tip: In sommige gevallen, moet u de LogMeIn-beheerder binnen uw organisatie om hulp vragen.
  2. Klik in de werkbalk met de rechtermuisknop op het pictogram van het configuratiescherm van LogMeIn.
  3. Klik in het menu dat verschijnt op het eerste menupunt. Dit is de naam van de computer. Deze staat altijd boven het menupunt Configuratiescherm van LogMeIn.

Uw gebruikersnaam wordt weergegeven in het Configuratiescherm van LogMeIn op het tabblad Opties onder Gebruikersnaam en wachtwoord.
Let op: Elke gebruiker binnen de groep Beheerders kan worden gebruikt om zich bij de computer aan te melden.

Uw gebruikersnaam opvragen op een Mac

1. Ga fysiek naar de computer die u wilt kunnen gebruiken, of vraag iemand die bij die computer aanwezig is om de volgende stappen uit te voeren.

Tip: In sommige gevallen, moet u de LogMeIn-beheerder binnen uw organisatie om hulp vragen.
  2. Klik op het Apple-menu en ga naar Voorkeursinstellingen van het systeem > Gebruikers en groepen.
  3. Elke gebruiker binnen de groep Beheerders kan worden gebruikt om zich bij de computer aan te melden.