Mijn IP-adres is geblokkeerd na te veel mislukte aanmeldpogingen. Wat kan ik doen?

Information

Body

Nadat meerdere malen een ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord voor Windows of Mac is ingevoerd, kan het IP-adres geblokkeerd worden. Dit betekent dat u geen nieuwe poging kunt ondernemen om vanaf dezelfde computer in te loggen, totdat de blokkering is opgeheven. De blokkering blijft standaard 30 minuten van kracht.

Tip: Een veelvoorkomende reden voor mislukte aanmeldingspogingen is dat gebruikers hun LogMeIn-ID en -wachtwoord invoeren, niet de gebruikersnaam en het wachtwoord van de computer. Zie ook Toegangscode? Wachtwoord? Over verificatie.

Om de blokkering van een IP-adres op te heffen, moet u fysiek toegang hebben tot de hostcomputer.

1. Ga fysiek naar de computer die u wilt kunnen gebruiken, of vraag iemand die bij die computer aanwezig is om de volgende stappen uit te voeren.

Tip: In sommige gevallen, moet u de LogMeIn-beheerder binnen uw organisatie om hulp vragen.
  2. Open het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Beveiliging.
  3. Onder Blokkering verificatieaanvallen klikt u op Alles deblokkeren.
Het moet nu mogelijk zijn om naar de oorspronkelijke client-computer (de computer die geblokkeerd werd) terug te keren en u met geldige gegevens aan te melden.

Voor meer informatie over de wijze waarop LogMeIn uw hostcomputers beschermt, raadpleegt u Verificatieaanvallen blokkeren.