Waarom krijg ik de foutmelding 'Host niet gevonden'?

Body

Uw host verschijnt online maar als u probeert om verbinding te maken, krijgt u de volgende fout: Host Not Found (host niet gevonden.

De host is misschien uitgeschakeld of is de verbinding met het internet verloren sinds u de laatste keer uw lijst met computers hebt ververst. Controleer het volgende zodat uw host beschikbaar is:

• Zorg ervoor dat de host ingeschakeld is en verbinding met het internet kan maken.
  • Zorg ervoor dat de LogMeIn-service is geactiveerd op de host. U moet toegang hebben tot de host om deze actie uit te voeren.
    • Het Configuratiescherm van LogMeIn openen.
    • Controleer in de linkerbovenhoek of de host toegankelijk is.
      • Als het ontoegankelijk is, zet de host dan aan door op de host-interface, op de aan-knop te klikken.

• Als het Ingeschakeld maar offline is, zet de host dan uit en weer aan door twee keer op de aan-knop te klikken.