Informatie over abonnementen weergeven

Body

U kunt informatie opvragen over uw abonnementen op producten en diensten van LogMeIn.

1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Bovenaan de pagina klikt u op Instellingen en vervolgens op Abonnementen.

U ziet een overzicht van alle abonnementen op producten en diensten van LogMeIn die aan uw LogMeIn-ID zijn gekoppeld. De volgende informatie wordt weergegeven: product, type, startdatum, einddatum en prijs bij verlenging.