Logbestand accountcontrole

Body

In het Logbestand accountcontrole vindt u gedetailleerde informatie over de activiteiten op uw account.

1. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  2. Bovenaan de pagina klikt u op Instellingen > Account-instellingen.

De pagina Account-instellingen wordt weergegeven.
  3. Klik onder Controlelog op Weergeven.

Het venster Controlelog wordt weergegeven.

4. Selecteer een Gebeurtenistype en periode om de controleinformatie te filteren.

In het controlelog worden gebeurtenissen bijgehouden in verband met de volgende activiteiten en instellingen:

• Authenticatie
    • Verificatie
    • Aanmelding, afmelding
    • Wijziging, reset en bevestiging van wachtwoord
    • Instellingen voor tweeledige verificatie
    • Wijziging van e-mailadres en naam account
    • Instellingen voor e-mailmeldingen
    • Diverse gebeurtenissen, zoals wijziging van tijdzone en taal
    • IP-adres