Logbestand accountcontrole

Body

In het Logbestand accountcontrole vindt u gedetailleerde informatie over de activiteiten op uw account.

1. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  2. Bovenaan de pagina klikt u op Instellingen > Account-instellingen.
  3. Klik onder Beveiliging op Controlelog > weergeven.

Het venster Controlelog wordt weergegeven.

4. Selecteer een Gebeurtenistype en periode om de controleinformatie te filteren.

In het controlelog worden gebeurtenissen bijgehouden in verband met de volgende activiteiten en instellingen:

• Authenticatie
    • Verificatie
    • Aanmelding, afmelding
    • Wijziging, reset en bevestiging van wachtwoord
    • Instellingen voor tweeledige verificatie
    • Wijziging van e-mailadres en naam account
    • Instellingen voor e-mailmeldingen
    • Diverse gebeurtenissen, zoals wijziging van tijdzone en taal
Tip: Als u afwijkende activiteiten ziet op uw account, klik dan op Ziet u iets verdachts? om uw wachtwoord te wijzigen.