Een computer zoeken vanaf een pc of Mac

Body

Om een specifieke computer te vinden, kunt u de computers in uw LogMeIn-account filteren en sorteren.

1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Begin te typen in het veld Zoeken in de rechterbovenhoek. U kunt meerdere zoekwoorden invoeren.

Computers met eigenschappen of informatie in aangepaste velden waarin uw zoekwoorden voorkomen, worden automatisch getoond.
  4. Om uw resultaten te filteren, klikt u op de vervolgkeuzelijst naast het veld Zoeken en kiest u een filter.
U kunt de resultaten in de detailweergave sorteren door op de naam van een kolom te klikken. Sorteer- en filterinstellingen worden bewaard wanneer u de weergave wijzigt.
Opmerking: U kunt het maximum aantal computers op een pagina beperken door een limiet te kiezen uit de vervolgkeuzelijst onder aan de pagina.