Een computer verwijderen uit uw account

Body

U kunt de lijst met computers bijwerken door computers uit uw account te wissen.

Let op: Gebruik uw browser voor deze actie.
Belangrijk: Wanneer u een computer verwijdert, gaan alle bijbehorende actuele en historische gegevens definitief verloren.
  1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. U kunt computers groepsgewijs of afzonderlijk verwijderen.
    • Groepsgewijs verwijderen:
      1. Wijzig op de pagina Computers de computerweergave in Details weergeven.
      2. Schakel de selectievakjes in van alle computers die u wilt verwijderen.
      3. Klik boven de computerlijst op het pictogram Verwijderen en bevestig de verwijdering.
    • Afzonderlijk verwijderen:
      1. Klik op de pagina Computers op Eigenschappen > Algemene instellingen voor de computer die u wilt verwijderen.
      2. Klik Delete this computer (deze computer wissen).
De computers worden uit uw lijst verwijderd. De hostsoftware blijft wel op de computers aanwezig. Er wordt niets gedeïnstalleerd.