Een computer verwijderen uit uw account

Body

U kunt de lijst met computers bijwerken door computers uit uw account te wissen.

Let op: Gebruik uw browser voor deze actie.
Belangrijk: Wanneer u een computer verwijdert, gaan alle bijbehorende actuele en historische gegevens definitief verloren.
  1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.
    De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Ga als volgt te werk om één computer te verwijderen:
    1. Klik op de pagina Computers op Eigenschappen. De pagina Eigenschappen van de host wordt weergegeven.
    2. Klik onderaan de pagina Eigenschappen van de host (tabblad Algemene instellingen) op Deze computer verwijderen.
    De computer wordt verwijderd uit uw lijst. De host-software blijft op de hostcomputer staan. Er wordt niets gedeïnstalleerd.
  4. Computers groepsgewijs verwijderen:
    1. Wijzig op de pagina Computers de computerweergave in Details weergeven.
    2. Schakel de selectievakjes in van alle computers die u wilt verwijderen.
    3. Klik boven de computerlijst op het pictogram Verwijderen en bevestig de verwijdering.
    De computers worden uit uw lijst verwijderd. De hostsoftware blijft wel op de computers aanwezig. Er wordt niets gedeïnstalleerd.