Werken met Extern geluid(smartphone/tablet)

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Met extern geluid kunt u uw apparaat gebruiken om naar geluiden te luisteren die op de host-computer worden afgespeeld.

Belangrijk: Extern geluid is alleen beschikbaar wanneer men verbonden is met een LogMeIn Pro-computer.

Het volume wijzigen

1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op de schuifbalk van het Volume van de host om het volume te wijzigen.
  3. Sla uw instellingen op.

Geluidskwaliteit aanpassen

1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Geluidskwaliteit.
  3. Selecteer de kwaliteit voor het afspelen van extern geluid op uw apparaat.
  4. Sla uw instellingen op.

Extern geluid uitschakelen

1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Schuif onder Instellingen voor Extern geluid Extern geluid Uit.