Automatisch verbinding maken met een computer als LogMeIn Client wordt gestart

Information

Body

Volg deze procedure om in te stellen dat de LogMeIn-client automatisch verbinding moet maken met een bepaalde computer nadat u bent aangemeld.

1. Klik in LogMeIn Client op Bekijken > Opties.

U ziet het venster Opties voor LogMeIn Client.
  2. Selecteer in het venster Opties voor LogMeIn Client de optie Maak verbinding met volgende computer bij opstarten van LogMeIn Client.

U kunt nu een optie kiezen in de vervolgkeuzelijsten Verbinding maken met en Standaardactie.
  3. Beschikbare opties:

OptieBeschrijving
    Profiel Als u verschillende profielen hebt, moet u misschien een ander profiel activeren om de computer te zien waarmee u verbinding wilt maken.
    Verbinding maken met Selecteer de computer waarmee de LogMeIn Client tijdens het opstarten verbinding moet maken.
    Standaardactie

Selecteer Besturing op afstand om direct naar een sessie voor besturing op afstand te gaan.

Als u direct naar Bestandsbeheer wilt gaan, selecteert u Bestandsbeheer

Selecteer Hoofdmenu om rechtstreeks naar het hoofdmenu op de LogMeIn-host te gaan.

4. Klik op OK om de instellingen op te slaan.

De volgende keer dat u zich aanmeldt bij LogMeIn Client wordt de geselecteerde actie automatisch uitgevoerd voor de gekozen host.
Als u verbinding gaat maken, moet u zich met een geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden bij de host.