Ctrl-Alt-Delete en andere toetsencombinaties gebruiken(smartphone/tablet)

Information

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Als u verbonden bent met een Windows PC, kunt u door middel van het pictogram Toetsencombinaties de toetsencombinatie Ctrl-Alt-Delete invoeren.

Tik in het hoofdscherm van de externe sessie (dus niet het schermtoetsenbord) op het pictogram Toetsencombinaties.

De opdracht Ctrl-Alt-Delete wordt naar de hostcomputer verstuurd.