Verbinding behouden voor Besturing op afstand en Bestandsbeheer(smartphone/tablet)

Information

Body

U kunt voorkomen dat uw sessies voor Besturing op afstand en Bestandsbeheer afgesloten worden, door een sessietime-out in te stellen.

1. Tik op het tandwiel (Instellingen)-pictogram.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Wanneer een app op de achtergrond uitgevoerd wordt, behoud dan de verbinding voor de sessies Besturing op afstand en Bestandsbeheer en selecteer een time-outlimiet voor uw sessies.
  3. Schuif Waarschuwing voorafgaand aan time-out tonen op Aan om één minuut voor de sessietime-out een waarschuwing te laten tonen.
  4. Sla uw instellingen op.