Netwerksnelheid instellen(smartphone/tablet)

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

U kunt het type netwerkverbinding selecteren om de prestaties tijdens besturing op afstand te maximaliseren.

Deze instelling kan alleen worden gewijzigd tijdens een actieve externe sessie.
  1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Netwerksnelheid.
    • Selecteer Traag om de communicatie te optimaliseren voor netwerkverbindingen met een geringe bandbreedte.
    • Selecteer Snel om optimaal gebruik te maken van een verbinding met een hoge bandbreedte.
    • Selecteer Auto als u wilt dat deze optie automatisch wordt ingesteld aan de hand van het type netwerkverbinding dat door LogMeIn wordt gedetecteerd.
  3. Sla uw instellingen op.