Het gedrag van de muis veranderen tijdens de besturing op afstand(smartphone/tablet)

Information

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

U kunt instellen hoe de muisaanwijzer zich gedraagt op het scherm van de hostcomputer.

Deze instelling kan alleen worden gewijzigd tijdens een actieve externe sessie.
  1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Bladermodus om in te stellen hoe u wilt navigeren op het scherm van de hostcomputer:
    • Kies Scherm beweegt als u wilt dat het scherm van de hostcomputer "onder de muisaanwijzer door" wordt geschoven terwijl de muisaanwijzer in het midden van het aanraakscherm van uw mobiele apparaat blijft staan.
    • Kies Muis beweegt als u wilt dat de muisaanwijzer beweegt wanneer u sleept, net als bij het touchpad van een laptopcomputer.
    • Op een iPad of Android-tablets en -apparaten waarop Honeycomb draait, kunt u ook kiezen voor de optie Direct. In deze modus kunt u rechtstreeks op het scherm van de externe computer tikken. U kunt dan direct op een knop op het scherm van de externe computer tikken, zonder dat u eerst de muisaanwijzer naar deze knop hoeft te verplaatsen.
  3. Sla uw instellingen op.