Tekst selecteren en kopiëren tijdens besturing op afstand(smartphone/tablet)

Information

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Om tekst op de hostcomputer (de computer die u bestuurt) te selecteren, moet u twee keer tikken, vasthouden en dan slepen.

Belangrijk: Het selecteren en kopiëren van werken zoals dat wordt bepaald door het besturingssysteem van de hostcomputer (Windows of Mac OS), niet door het besturingssysteem van uw smartphone of tablet.

Wat kan er worden gekopieerd en geplakt vanuit de host naar de client? U kunt tekst vanuit de host kopiëren en naar uw smartphone of tablet plakken. Overige items, zoals bestanden of afbeeldingen kunnen vanuit één locatie op de host naar een andere locatie worden geplakt, maar niet naar uw smartphone of tablet.

Hoe kunt u naar een ander programma plakken? Voor apparaten die geen multi-tasking ondersteunen, moet u de LogMeIn-app verlaten en het programma openen waarin u de gekopieerde inhoud wilt plakken. Ook om vanuit uw apparaat inhoud naar de host te kopiëren, moet u eerst een kopie maken voordat u de LogMeIn-app start. Tekst die vanuit de client is gekopieerd, kan direct naar de host worden geplakt zodra uw sessie voor besturing op afstand begint.

1. Tik twee keer op het begin van de tekst die u wilt selecteren en houdt het punt vast (iOS) of tik één keer en houdt het punt vast (Android), en sleep vervolgens om de tekst te selecteren.

U moet de cursor correct positioneren. In iOS wordt het vergrootglas niet weergegeven als hulp bij het plaatsen van het beginpunt.
  2. Verwijder uw vinger zodra de selectie gemaakt is.
  3. Om te kopiëren, tikt u met twee vingers om rechtsklikken te simuleren en het contextmenu weer te geven.