Opgeslagen aanmeldingsgegevens beheren(smartphone/tablet)

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Bescherm uw informatie door opgeslagen aanmeldingsgegevens (gebruikersnamen en wachtwoorden) van uw apparaat te wissen op de Instellingenpagina in de LogMeIn-app.

Voorbeeld: aanmeldingsgegevens wissen

U voert LogMeIn uit op uw kantoorcomputer. Wanneer u zich normaal gesproken aanmeldt op deze computer, moet u zich in Windows authentiseren door uw Windows-gebruikersnaam en -wachtwoord in te voeren. Om tijd te besparen wanneer u verbinding maakt via de LogMeIn-app, selecteert u de optie Gegevens onthouden.

Het probleem. Uw netwerkbeheerder dwingt u om elke 30 dagen een nieuw Windows-wachtwoord te kiezen. Het wachtwoord dat door de LogMeIn-app is opgeslagen is niet langer geldig nadat u uw Windows-wachtwoord hebt gewijzigd.

De oplossing. Ga naar de Instellingenpagina in de app en verwijder alle gegevens (Gebruikersnaam en wachtwoord wissen) om oude Windows-aanmeldingsgegevens uit de app te wissen. De volgende keer dat u uw kantoorcomputer benadert vanaf uw smartphone of tablet, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord handmatig invoeren.