Opgeslagen aanmeldingsgegevens beheren

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Bescherm uw informatie door opgeslagen aanmeldingsgegevens (gebruikersnamen en wachtwoorden) van uw apparaat te wissen op de Instellingenpagina in de LogMeIn-app.

Voorbeeld: aanmeldingsgegevens wissen

U voert LogMeIn uit op uw kantoorcomputer. Wanneer u zich normaal gesproken aanmeldt op deze computer, moet u zich in Windows authentiseren door uw Windows-gebruikersnaam en -wachtwoord in te voeren. Om tijd te besparen wanneer u verbinding maakt via de LogMeIn-app, selecteert u de optie Gegevens onthouden.

Het probleem. Uw netwerkbeheerder dwingt u om elke 30 dagen een nieuw Windows-wachtwoord te kiezen. Het wachtwoord dat door de LogMeIn-app is opgeslagen is niet langer geldig nadat u uw Windows-wachtwoord hebt gewijzigd.

De oplossing. Ga naar de Instellingenpagina in de app en verwijder alle gegevens (Gebruikersnaam en wachtwoord wissen) om oude Windows-aanmeldingsgegevens uit de app te wissen. De volgende keer dat u uw kantoorcomputer benadert vanaf uw smartphone of tablet, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord handmatig invoeren.