LogMeIn-app installeren op een smartphone of tablet

Body

Installeer de LogMeIn-app op een iOS- of Android-apparaat dat u wilt gebruiken om verbinding te maken met computers binnen uw LogMeIn-account.

Android

Installeer LogMeIn voor Android direct op uw apparaat via Play Store. Uw apparaat moet voldoen aan de voorwaardenlijst die in de winkel is weergegeven.

1. Tik op uw Android-apparaat op Play Store.
  2. Zoek naar LogMeIn.
  3. Tik op LogMeIn.
  4. Volg alle instructies op het scherm.

Let op: U hebt uw gebruikersnaam en wachtwoord van Google Play niet nodig om uzelf aan te melden bij LogMeIn. In plaats daarvan maakt u een LogMeIn-ID en -wachtwoord aan dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw LogMeIn-account.

iOS

U kunt LogMeIn rechtstreeks vanuit de App Store installeren op uw iPhone, iPad of iPod touch. Uw apparaat moet voldoen aan de voorwaardenlijst die in de winkel is weergegeven.

1. Tik op uw iPhone, iPad of iPod touch op App Store.
  2. Zoek naar LogMeIn.
  3. Tik op LogMeIn.
  4. Volg alle instructies op het scherm.

Let op: U hebt uw gebruikersnaam en wachtwoord van App Store niet nodig om uzelf aan te melden bij LogMeIn. In plaats daarvan maakt u een LogMeIn-ID en -wachtwoord aan dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw LogMeIn-account.

Voorbeeld: uw kantoorcomputer besturen vanaf uw smartphone of tablet

U wilt uw mobiele telefoon gebruiken om vanaf uw vakantieadres met uw kantoorcomputer te kunnen werken.

• Maak een LogMeIn-account aan, vanaf elke locatie
  • Installeer LogMeIn op uw kantoorcomputer (pc of Mac).
  • Installeer de LogMeIn-app op uw telefoon of tablet
  • Gebruik de LogMeIn-app om vanaf uw telefoon of tablet toegang tot uw kantoorcomputer te krijgen