Bestanden via e-mail versturen vanaf een smartphone of tablet

Information

Body

Bestandsbeheer vanaf een smartphone of tablet

U kunt alleen bestanden vanuit de map Lokale bestanden op uw apparaat per e-mail verzenden.

U kunt alleen bestanden toevoegen vanuit de map Lokale bestanden op uw apparaat. U kunt niet vanuit een computer of cloud een e-mail versturen.

1. Selecteer de bestanden op uw apparaat die u via een e-mail wilt verzenden. Ga als volgt te werk.

1. Tik op de pagina Lokale bestanden.
    2. Tik door naar de bestanden op uw apparaat die u via e-mail wilt verzenden.
    3. Tik op elk bestand of elke map die u via e-mail wilt versturen.
  2. Kies de actie die uitgevoerd moet worden. In dit geval E-mail.

Op een iPhone of iPod touch tikt u op het bestandenpictogram onderaan het scherm om het menu weer te geven.

Uw standaard e-mailclient wordt getoond met de geselecteerde bestanden toegevoegd aan een e-mailbericht.
  3. Typ en verstuur uw e-mailbericht.