Bestanden naar een smartphone of tablet kopiëren

Body

Bestandsbeheer vanaf een smartphone of tablet

U kunt bestanden en mappen overdragen vanaf uw computer of cloud naar uw smartphone of tablet.

1. Selecteer de computer of cloud met de bestanden die u wilt kopiëren. Ga als volgt te werk.
    • Om vanuit een computer te kopiëren, gaat u naar de pagina Mijn computers, selecteert u de computer met de bestanden die u wilt kopiëren en tikt u op de knop Bestandsbeheer.

• Om vanuit een cloud-opslagdienst te kopiëren, gaat u naar Mijn cloud-accounts en selecteert u een dienst. Alleen beschikbaar op iOS-apparaten!
  2. Kies de bestanden die u wilt kopiëren.
    1. Tik door naar de bestanden die u wilt kopiëren.
    2. Tik op elk bestand of elke map die u wilt kopiëren.
  3. Kies de actie die uitgevoerd moet worden. In dit geval Kopiëren.

De bundel met gekopieerde bestanden wordt gemaakt.
  4. Kies een bestemming.
    • Om naar uw apparaat te kopiëren, opent u de pagina Lokale bestanden. Het kan zijn dat u naar links of rechts moet schuiven om het te vinden.
    • Om naar een computer te kopiëren, gaat u naar de pagina Mijn computers zoekt u de computer waar de bestanden naartoe moeten en tikt u op de knop Bestandsbeheer.

• Om naar een cloud-opslagdienst te kopiëren, gaat u naar Mijn cloud-accounts en selecteert u een dienst.
  5. Zet de bundel met bestanden neer. Ga als volgt te werk.
    1. Tik door naar de map waarin u de bestanden gaat plakken.
    2. Tik op Hier neerzetten.

Uw bestanden worden gekopieerd.
    • Afbeeldingsbestanden (.jpg, .jpeg, .tif, .tiff, .gif, .png, .bmp, .bmpf, .ico, .cur, .xbm) die zijn opgeslagen in de LogMeIn-fotomap, zijn ook beschikbaar in de fotoverzameling op uw apparaat.
    • Alleen beeld- en videobestanden worden naar de fotoverzameling op uw apparaat gekopieerd. Overige bestanden worden naar de map Van externe computers gekopieerd.