Bestanden vanaf een smartphone/tablet naar een computer of cloud kopiëren

Information

Body

Bestandsbeheer vanaf een smartphone of tablet

U kunt bestanden en mappen overdragen vanaf uw smartphone of tablet naar uw pc of Mac. Op een iOS-apparaat kunt u ook bestanden en mappen overdragen naar een cloud-opslagdienst.

1. Selecteer de bestanden die u wilt kopiëren vanuit de Lokale bestanden op uw apparaat. Ga als volgt te werk.
    1. Tik op het pictogram voor de pagina's.

2. Tik op de pagina Lokale bestanden.
    3. Tik door naar de bestanden die u wilt kopiëren.
    4. Tik op elk bestand of elke map die u wilt kopiëren.

Tip: U kunt foto's en afbeeldingen (.jpg, .jpeg, .tif, .tiff, .gif, .png, .bmp, .bmpf, .ico, .cur, .xbm) op dezelfde wijze kopiëren als andere bestanden.
  2. Kies de actie die uitgevoerd moet worden. In dit geval Kopiëren.

De bundel met gekopieerde bestanden wordt gemaakt.
  3. Kies een bestemming.
    • Om naar een computer te kopiëren, gaat u naar de pagina Mijn computers, zoekt u de computer waar de bestanden naartoe moeten en tikt u op de knop Bestandsbeheer.

• Om naar een cloud-opslagdienst te kopiëren, gaat u naar Mijn cloud-accounts en selecteert u een dienst. Alleen beschikbaar op iOS-apparaten!
  4. Zet de bundel met bestanden neer op de gekozen bestemming. Ga als volgt te werk.
    1. Tik door naar de locatie waarin u de bestanden gaat plakken.
    2. Tik op Hier neerzetten.

Uw bestanden worden gekopieerd.
Tip: In iOS kunt u Bestanden delen van iTunes gebruiken om bestanden naar 'LogMeIn Documents' (genaamd Lokale bestanden op uw apparaat) te verplaatsen. Daar vandaan kunt u ze eenvoudig naar uw LogMeIn-computers overdragen, of naar een cloud-opslagdienst. Deze functie is mogelijk niet beschikbaar als u een oudere iPhone of iPod touch gebruikt.