Schermresolutie aanpassen(smartphone/tablet)

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Pas de schermresolutie van de hostcomputer aan als u de besturing op afstand wilt vereenvoudigen.

Deze instelling kan alleen worden gewijzigd tijdens een actieve externe sessie.
  1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Resolutie.

De beschikbare schermresoluties worden weergegeven.
  3. Tik op de gewenste resolutie.
  4. Tik op Instellingen.

Deze instelling wordt toegepast op de hostcomputer.
  5. Sla uw instellingen op.
De nieuwe instelling wordt van kracht. Iemand die aan de hostcomputer zit, ziet onmiddellijk de nieuwe schermresolutie. Wanneer u de externe sessie beëindigt, wordt het scherm van de hostcomputer weer in de oorspronkelijke schermresolutie gebracht.

Deze instelling wordt opgeslagen en opnieuw toegepast wanneer u de volgende keer verbinding maakt met dezelfde computer.