Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
Rescue Lens
LogMeIn Hamachi
LogMeIn Backup
RemotelyAnywhere
De GoTo Family
AppGuru
BoldChat
Cubby
join.me
LastPass
Meldium
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Kleurkwaliteit aanpassen(smartphone/tablet)

Information

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Pas de kleurkwaliteit van het externe scherm aan, zodat de prestaties worden geoptimaliseerd doordat er minder informatie hoeft te worden verzonden tijdens besturing op afstand.

Deze instelling kan alleen worden gewijzigd tijdens een actieve externe sessie.

Pas de kleurinstellingen aan om het uiterlijk van het scherm tijdens besturing op afstand te wijzigen. Deze veranderingen hebben geen gevolgen voor de hostcomputer.

1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Kleurkwaliteit.
    • Als u de prestaties wilt verbeteren, tikt u op Grijstinten, Lage kwaliteit, of Gecomprimeerd.
    • Voor een betere beeldkwaliteit tikt u op Normale kwaliteit of Hoge kwaliteit.
    • Voor de beste beeldkwaliteit bij het besturen vanuit een iOS-apparaat, tikt u op HD-kwaliteit.
      Opmerking: HD-kwaliteit vereist een grotere bandbreedte van het netwerk en hogere computer-prestaties dan andere opties. Over het algemeen kunnen nieuwere computers de vereiste prestaties bieden. De bandbreedte van het netwerk is afhankelijk van uw service-aanbieder. Zie ook Over besturing op afstand in HD-kwaliteit op een iOS-apparaat.
    • We adviseren de instelling Auto.
  3. Sla uw instellingen op.
Deze instelling wordt opgeslagen en opnieuw toegepast wanneer u de volgende keer verbinding maakt met dezelfde computer.