Verbinding maken via smartphone of tablet

Body

U hebt toegang tot alle computers die aan deze voorwaarden voldoen:

Verbinding maken met een willekeurige computer die aan deze voorwaarden voldoet:
  • LogMeIn-hostsoftware moet op de host geïnstalleerd en geactiveerd zijn
  • De host moet aan staan
  • De host moet verbonden zijn met het internet
  • De host mag niet in de slaap- of sluimermodus verkeren
    Tip: Als de host-computer zich binnen een netwerk met andere LogMeIn host-computers bevindt, dan kunt u deze activeren met behulp van Wake On LAN. Voor de vereisten voor "Wake On LAN", zie Een computer activeren die in sluimermodus staat of uitgeschakeld is, met behulp van 'Wake On LAN'.
  • De host mag niet al worden bestuurd door een andere LogMeIn-gebruiker
    Opmerking: Meerdere gebruikers kunnen gelijktijdig met een host verbonden zijn, maar de host kan maar door één gebruiker op afstand worden bestuurd. Terwijl één gebruiker de computer bestuurt, kan een andere gebruiker bijvoorbeeld wel gebruikmaken van Bestandsbeheer of beheertools.
  1. Start de LogMeIn-app op uw apparaat en meld u aan met uw LogMeIn-ID en -wachtwoord.
  2. Tik op de pagina Mijn computers op de computer waarmee u verbinding wilt maken.
  3. Kies de manier waarop u verbinding wilt maken.
    • Besturing op afstand om de computer te besturen.

• Bestandsbeheer om bestanden tussen uw apparaat, uw computers, en uw cloud-opslagdiensten te verplaatsen.

4. Identificeert u zich bij de host door de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw computer, of de computertoegangscode in te voeren.

Tip: Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u normaal gesproken op uw computer zou invoeren zodra u een aanmeldingsscherm voor Windows of Mac ziet. Voer uw LogMeIn-ID en -wachtwoord niet in!
    Als de hostcomputer geen lid van een domein is, laat u het veldDomein leeg. Meestal bevinden thuiscomputers zich niet binnen een domein.
  5. Als u de gebruikersnaam en het wachtwoord voor authenticatie op de host wilt opslaan, selecteert u de optie Gegevens onthouden.

Ervan uitgaande dat u zich niet afmeldt bij de app, hoeft u hierdoor niet steeds uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren als u zich op deze computer aanmeldt. Zie ook Opgeslagen aanmeldingsgegevens beheren(smartphone/tablet).
  6. Tik op Aanmelden.

U wordt verbonden met de hostcomputer.
Tip: Als uw wachtwoord of computertoegangscode twee of meer opeenvolgende spaties bevat, sluit u de app af en schakelt u de "." snelkoppelingsfunctie op uw iPhone of iPad uit onder Instellingen > Algemeen > Toetsenbord.