Een computer toevoegen via smartphone of tablet

Body

U kunt vanaf uw smartphone of tablet een koppeling genereren, waarmee u een computer aan uw account kunt toevoegen.

1. Start de LogMeIn-app op uw apparaat en meld u aan met uw LogMeIn-ID en -wachtwoord.

Tip: Alleen hoofdeigenaars van een account kunnen computers toevoegen via een smartphone of een tablet. Zorg dat uw persoonlijke profiel is geselecteerd (Accounteigenaar van...).
  2. Tik op de pagina Mijn computers op het menupictogram en selecteer Computer toevoegen.

Opmerking: Op een tablet kunt u een computer eenvoudig toevoegen door op het plus-pictogram (+) te tikken.
  3. Tik op Koppeling delen om een implementatiekoppeling te genereren.

4. Deel de implementatiekoppeling op de manier die u het handigst vindt.

Wanneer de ontvanger op de koppeling klikt, wordt de LogMeIn-hostsoftware geïnstalleerd op de computer van de ontvanger.

Opmerking: De koppeling blijft 24 uur geldig en kan maar één keer gebruikt worden.