Vertrouwde apparaten

Body

Spaar tijd bij het aanmelden bij uw LogMeIn-account door het invoeren van het wachtwoord en/of de tweeledige verificatie over te slaan op vertrouwde apparaten.

Hoe wijs ik een apparaat aan als vertrouwd?
Bij het aanmelden bij LogMeIn op een willekeurig apparaat kunt u de volgende opties selecteren, afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen: Vraag mij niet om een wachtwoord. Ik vertrouw dit apparaat. en/of Vraag mij niet om een code. Ik vertrouw dit apparaat..
Wat is een vertrouwd apparaat?
Als u een apparaat aanwijst als vertrouwd, hoeft u geen wachtwoord en/of verificatiecode in te voeren om toegang te krijgen tot uw LogMeIn-account.
Hoe verwijder ik een vertrouwd apparaat?
Ga naar Instellingen Account-instellingen > Vertrouwde apparaten en klik op Apparaten weergeven. Bekijk de lijst en verwijder apparaten waar nodig.
Wat is de "vertrouwde periode"?
Door een vertrouwde periode in te stellen laat u LogMeIn weten hoe lang uw apparaten als vertrouwd moeten worden aangemerkt. Alleen als u zich met een van deze apparaten aanmeldt buiten deze vertrouwde periode, wordt u gevraagd om uw identiteit te verifiëren. Bij iedere aanmelding wordt het vertrouwen voor dat apparaat hernieuwd. Als u de vertrouwde periode in wilt stellen, gaat u naar Account-instellingen > Vertrouwde periode en klikt u op Wijzigen.