Besturing op afstand starten

Body

Kies de meest geschikte manier om de besturing van een host-computer over te nemen.

Vanaf de pagina Computers

Meld u aan op LogMeIn.com en klik op de naam van de computer die u wilt besturen.

Vanuit het Hoofdmenu van de host

Zodra u verbonden bent met het Hoofdmenu van de host, klikt u op Besturing op afstand.

Vanuit de bureaublad-app LogMeIn Client

Maak rechtstreeks vanaf uw pc of Mac verbinding met hostcomputers.

Zie voor meer informatie..

Als besturing op afstand is gestart

Zodra u besturing op afstand hebt geactiveerd en bij de host-computer bent geverifieerd, kunt u het bureaublad van de host-computer en de LogMeIn-werkbalk voor besturing op afstand zien.

Voorbeeld van werkbalk externe besturing