Extern geluid

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Gebruik de functie Extern geluid om naar geluiden te luisteren die op de host-computer worden geproduceerd terwijl u achter de client zit.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.

Dempen

Om extern geluid tijdens besturing op afstand te dempen, klikt u op het luidspreker-pictogram op de op de Werkbalk Externe besturing.

Pas het volume aan

Om het volume tijdens besturing op afstand aan te passen, sleept u de muis over de volumeaanduiding op de Werkbalk Externe besturing.

Geluidskwaliteit aanpassen

Om de geluidskwaliteit tijdens besturing op afstand aan te passen, klikt u op Opties > Geluid op de Werkbalk Externe besturing, en stelt u de Kwaliteit-schuifbalk af.

Geluidskaart wijzigen

Opmerking: Alleen beschikbaar op Windows XP.

Om de geluidskaart die voor extern geluid wordt gebruikt te wijzigen, verlaat u de besturing op afstand en gaat u naar Dashboard (of Hoofdmenu) > Voorkeursinstellingen > Geavanceerd > Extern geluid en selecteert u een nieuw apparaat uit de vervolgkeuzelijst Apparaat voor geluidsopname (alle geluidsapparaten die op de host beschikbaar zijn, worden vermeld).

Wijzig de lijningang

Opmerking: Alleen beschikbaar op Windows XP.
Om de lijningang te wijzigen, verlaat u de besturing op afstand en gaat u naar Dashboard (of Hoofdmenu) > Voorkeursinstellingen > Geavanceerd > Extern geluid en selecteert u een Lijningang die gebruikt moet worden om het geluid van de host op te nemen.
Opmerking: De waarde van dit veld moet Stereo Mix, Stereo Out, Stereo Sum, What U Hear, of loopback zijn. Wanneer geen van deze waarden beschikbaar is, zal Extern geluid niet werken met het geselecteerde apparaat voor geluidsopname. Deze optie is niet van toepassing wanneer op de host-computer Microsoft Vista draait.