Werken met verschillende host-beeldschermen

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Wanneer u verbonden bent met een host met meerdere beeldschermen, is de knop Beeldschermen beschikbaar op de werkbalk voor externe besturing.

Klik op de knop Beeldschermen om tussen beeldschermen heen en weer te schakelen.

De knop Beeldschermen is ook beschikbaar onder Opties op de werkbalk voor besturing op afstand.

Tip: Op een Windows-pc, probeert u deze snelkoppeling. Druk op linker CTRL-toets - linker Windows-toets - Pijltoets rechts/links om tussen beeldschermen heen en weer te schakelen. Om alle beeldschermen in één oogopslag te zien, blijft u bewegen tot u alle beschikbare beeldschermen op het client-scherm ziet.
Opmerking: De Java en HTML-clients voor besturing op afstand bieden geen ondersteuning voor meerdere beeldschermen.

Weergave meerdere beeldschermen

Belangrijk: Weergave meerdere beeldschermen is niet beschikbaar voor LogMeIn Central Basic-accounts.

Als zowel de client als de host meerdere beeldschermen heeft, kunt u beeldschermen van de host één-op-één naar de client reproduceren. Schermen worden automatisch gereproduceerd als een verbinding tot stand is gebracht.

Als u verbinding maakt met behulp van de LogMeIn Client, werkt deze één-op-één reproductie automatisch. U kunt ook op de knop Beeldschermen klikken om tussen beeldschermen bij de host heen en weer te schakelen.

Deze illustratie laat zien hoe de beeldschermen van de host één-op-één worden gereproduceerd op de client-computer.

Klik op de knop Beeldschermen om heen en weer te schakelen tussen gereproduceerde beeldschermen.