Werken met verschillende host-beeldschermen

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Wanneer u verbonden bent met een host met meerdere beeldschermen, is de knop Switch Monitors (heen en weer schakelen tussen beeldschermen) beschikbaar op de werkbalk voor externe besturing.

Klik op de knop Beeldschermen om tussen beeldschermen heen en weer te schakelen.

De knop Beeldschermen is ook beschikbaar onder Opties op de werkbalk voor besturing op afstand.

Wie kan deze functie gebruiken? Weergave op meerdere monitors wordt niet ondersteund door de LogMeIn-client op Mac. Deze functie is beschikbaar als u verbinding maakt met een bijgewerkte host vanaf een Windows-client.

Tip: Op een Windows-pc, probeert u deze snelkoppeling. Druk op linker CTRL-toets - linker Windows-toets - Pijltoets rechts/links om tussen beeldschermen heen en weer te schakelen. Om alle beeldschermen in één oogopslag te zien, blijft u bewegen tot u alle beschikbare beeldschermen op het client-scherm ziet.
Opmerking: De Java en HTML-clients voor besturing op afstand bieden geen ondersteuning voor meerdere beeldschermen.

Weergave meerdere beeldschermen

Als zowel de client als de host meerdere beeldschermen heeft, kunt u beeldschermen van de host één-op-één naar de client reproduceren. Schermen worden automatisch gereproduceerd als een verbinding tot stand is gebracht.

Klik op de knop Beeldschermen om heen en weer te schakelen tussen gereproduceerde beeldschermen.