Over besturing op afstand in HD-kwaliteit

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

HD-kwaliteit maakt uitstekende prestaties op het gebied van besturing op afstand mogelijk. Met besturing op afstand in HD-kwaliteit kunt u probleemloos video's bekijken en muziek laten streamen vanuit één computer naar de andere.

Versnelde keuze: Om HD in te schakelen wanneer u een computer bestuurt vanaf een pc of Mac, gaat u naar de werkbalk Externe besturing en klikt u op Opties > Kleurkwaliteit.

Voor meer informatie, zie De kleurkwaliteit van het host-scherm veranderen.

Opmerking: HD-kwaliteit vereist een grotere bandbreedte van het netwerk en hogere computer-prestaties dan andere opties. Over het algemeen kunnen nieuwere computers de vereiste prestaties bieden. De bandbreedte van het netwerk is afhankelijk van uw service-aanbieder.
Let op: HD-kwaliteit is niet beschikbaar wanneer er verbinding wordt gemaakt vanuit een Android-apparaat.