Stations koppelen tijdens besturing op afstand

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Gebruik de functie Schijfstations koppelen om bestanden op de client toegankelijk te maken voor de host, zonder gegevens te kopiëren of te verplaatsen.

Verbinding maken

Om schijfstations van de client met de host te verbinden, start u een sessie voor besturing op afstand en klikt u op Opties > Schijfstations koppelen op de Werkbalk externe besturing. U kunt deze functie op elk moment in- of uitschakelen.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.

Lokaliseer het gekoppelde schijfstation

Voor toegang tot de schijfstations op de client, opent u Deze computer onder Windows XP of Computer onder Windows 7.Schijfstations op de client worden vermeld als Netwerklocaties of Gekoppelde stations van [client-naam].

Gekoppelde schijfstations: voorbeeld

U hebt een programma tegen Spyware opgeslagen op een verwisselbare schijf (bijvoorbeeld een USB-stick) die op de client is aangesloten. U wilt dit programma op de host uitvoeren.

1. Start een LogMeIn-sessie voor besturing op afstand.
  2. Koppel schijfstations op Opties > Schijfstations koppelen.
  3. Tijdens besturing op afstand, opent u Deze computer op de host.
  4. Onder Netwerklocaties zoekt u het uitvoerbare bestand van het anti-Spyware programma op, en voert u het direct vanuit de verwisselbare schijf uit die op de client is aangesloten. Het kopiëren of verplaatsen van bestanden is overbodig.
Let op: Voor sommige programma's zijn extra configuratie-instellingen of een licentiecode nodig voordat deze op de host kunnen worden uitgevoerd.