Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Uw bureaublad met een ander persoon delen (Delen van bureaublad)

Information

 
Body

Gebruik de functie Delen van bureaublad om iemand met een internetverbinding uit te nodigen om uw computer te gebruiken of te bekijken.

Wanneer moet u Delen van bureaublad gebruiken?

  • Wanneer u een computer gebruikt waarop LogMeIn draait
  • Wanneer u wilt dat iemand anders uw bureaublad kan zien (zodat u bijvoorbeeld kunt laten zien, hoe je iets doet)
  • Wanneer u wilt dat iemand uw bureaublad kan besturen (bijvoorbeeld zodat deze persoon u kan helpen met een computerprobleem)
Opmerking: Wanneer uw gast de verbinding met uw computer maakt, kunt u kiezen uit het toestaan van volledige besturing op afstand, of alleen bekijken van het bureaublad.

Uit veiligheidsoverwegingen zijn de volgende Pro-functies niet beschikbaar in een sessie Delen van bureaublad:

  • Bestandsoverdracht
  • Synchronisatie van Klembord
  • Afdrukken op afstand

Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.

ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X