Systeemvereisten – client-apparaat

Body

De computer, smartphone of tablet die u gebruikt om op afstand toegang tot een LogMeIn-computer te krijgen moet voldoen aan bepaalde technische voorwaarden.

Belangrijk: Gebruik altijd de nieuwste versies van officieel ondersteunde externe software in combinatie met LogMeIn.LogMeIn is ontworpen voor gebruik met producten en diensten van derden (webbrowsers, besturingssystemen enzovoort) die officieel door hun leveranciers worden ondersteund en die goed worden onderhouden door de eindgebruiker (de nieuwste updates en patches moeten geïnstalleerd zijn). Meer info

Besturingssysteem op de pc- of Mac-client

• Windows Vista of hoger (inclusief 64-bits)
  • Windows Server 2008 of hoger (inclusief 64-bits)
  • Op een Mac: OS X 10.7 (Lion) of nieuwer
  • Linux, Chromebook en Windows RT worden niet ondersteund

Browser op de pc- of Mac-client

Hoewel we u aanraden om verbinding te maken via de LogMeIn-client op uw bureaublad, kunt u nog steeds toegang krijgen tot LogMeIn-hostcomputers via een ondersteunde browser.

Op Internet Explorer en op oudere versies van andere grote browsers is een invoegtoepassing vereist voor een goede werking van alle functies.

Smartphone of tablet

Installeer LogMeIn op een iOS- of Android-apparaat dat voldoet aan de voorwaarden die aangegeven staan in de huidige App Store- of Google Play-lijst.

Internetverbinding

De prestaties van besturing op afstand zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals schermresolutie, kleurdiepte, type activiteit, beschikbare bandbreedte en vertraging.

• Voor verbinding maken en het uitvoeren van lokale werkzaamheden is elke permanente internetverbinding voldoende.
  • Voor besturing op afstand is aan beide zijden een verbindingssnelheid van 1.5 Mb/s (192 kB/s) of hoger nodig, in overeenstemming met de FCC-richtlijnen voor videostreaming. Voor een optimale ervaring in Full HD-resolutie wordt een 2 Mb/s-verbinding (256 kB/s) aangeraden.

Zie Hoeveel bandbreedte is vereist voor het gebruik van LogMeIn? voor meer informatie.