Over het toewijzen van toetsen aan een toetsenbord in een andere taal tijdens besturing op afstand

Information

Body

Tijdens besturing op afstand waarbij de client en de host verschillende regionale instellingen hebben, kan het nodig zijn dat u voor een correcte gegevensinvoer de toetsenbordinstellingen aanpast.

Tijdens het besturen van een pc of Mac vanuit een pc kan de gebruiker aan de clientzijde één van de drie opties voor toetsenbordbeheer kiezen. De instelling wordt voor iedere host op de client opgeslagen.

Als u de toetsenbordoptie tijdens besturing op afstand wilt instellen, kiest u Opties.

Indeling van de host gebruikenKies deze optie om de toetsenbordindeling van de host te gebruiken. Tekens en combinaties die op de client worden ingevoerd, worden door de host zo gelezen zoals ze fysiek op het toetsenbord staan. Toetsenbordindeling van client wordt genegeerd.
Indeling van de client gebruikenKies deze optie om de toetsenbordindeling van de client te gebruiken. Tekens en combinaties worden naar de host verzonden precies zoals ze aan clientzijde worden ingevoerd. Toetsenbordindeling van host wordt genegeerd.
Traditionele LogMeIn-indeling gebruikenKies deze optie als u gewend bent aan de traditionele toetsenbordindeling van LogMeIn en deze niet op dit moment wilt wijzigen.