Verbinding maken via de bureaublad-app LogMeIn Client

Body

U kunt de bureaublad-app LogMeIn Client gebruiken om rechtstreeks vanaf uw pc of Mac verbinding te maken met LogMeIn-hostcomputers.

Verbinding maken met een willekeurige computer die aan deze voorwaarden voldoet:
  • LogMeIn-hostsoftware moet op de host geïnstalleerd en geactiveerd zijn
  • De host moet aan staan
  • De host moet verbonden zijn met het internet
  • De host mag niet in de slaap- of sluimermodus verkeren
    Tip: Wake-on-LAN is alleen beschikbaar via LogMeIn.com.
  • De host mag niet al worden bestuurd door een andere LogMeIn-gebruiker
    Opmerking: Meerdere gebruikers kunnen gelijktijdig met een host verbonden zijn, maar de host kan maar door één gebruiker op afstand worden bestuurd. Terwijl één gebruiker de computer bestuurt, kan een andere gebruiker bijvoorbeeld wel gebruikmaken van Bestandsbeheer of beheertools.
  1. Start de bureaublad-app LogMeIn Client:
    • Optie 1. Klik op het LogMeIn-pictogram in het systeemvak (of de menubalk) en selecteer Maak verbinding met computers.
    • Optie 2. Start LogMeIn Client vanuit het menu Start of de Finder.

Kunt u LogMeIn Client niet vinden? Download de bureaublad-app vanaf LogMeIn.com.

2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De computerlijst wordt weergegeven.
  3. Klik op de computer waarmee u verbinding wilt maken en kies een actie.
    OptieBeschrijving
    Besturing op afstandToegang tot en besturing van externe computers
    BestandsbeheerBestanden overdragen tussen computers en andere functies
    OpdrachtpromptToegang tot computers op afstand op de achtergrond
    HoofdmenuExterne computers beheren
    InfoComputergegevens weergeven

Tip: Als u automatisch verbinding met een bepaalde computer wilt maken zodra LogMeIn Client wordt gestart, selecteert u de gewenste computer en de standaardactie onder Bekijken > Opties > Algemeen > Maak verbinding met....

LogMeIn zal proberen om verbinding met de host te maken. U wordt gevraagd of u zich bij de host wilt identificeren.
  4. Meld u aan bij de computer met de juiste verificatiemethode:
    • Wanneer u daarom gevraagd wordt, voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u zou invoeren wanneer u achter de host-computer zou zitten.
    • Wanneer u daarom gevraagd wordt, voert u de computertoegangscode in die u hebt gemaakt tijdens de installatie van LogMeIn op de host-computer.

Let op: Voer uw LogMeIn-ID en -wachtwoord niet in.Dit zal resulteren in fout 1326 of fout 5 (onjuiste gebruikersnaam en wachtwoord).

Uw sessie begint na een geslaagde verificatie.