Verbinding maken vanuit LogMeIn.com

Body

Verbinding met LogMeIn-hostcomputers in uw LogMeIn-account maken vanaf LogMeIn.com.

Verbinding maken met een willekeurige computer die aan deze voorwaarden voldoet:
  • LogMeIn-hostsoftware moet op de host geïnstalleerd en geactiveerd zijn
  • De host moet aan staan
  • De host moet verbonden zijn met het internet
  • De host mag niet in de slaap- of sluimermodus verkeren
    Tip: Als de host-computer zich binnen een netwerk met andere LogMeIn host-computers bevindt, dan kunt u deze activeren met behulp van Wake On LAN. Voor de vereisten voor "Wake On LAN", zie Een computer activeren die in sluimermodus staat of uitgeschakeld is, met behulp van 'Wake On LAN'.
  • De host mag niet al worden bestuurd door een andere LogMeIn-gebruiker
    Opmerking: Meerdere gebruikers kunnen gelijktijdig met een host verbonden zijn, maar de host kan maar door één gebruiker op afstand worden bestuurd. Terwijl één gebruiker de computer bestuurt, kan een andere gebruiker bijvoorbeeld wel gebruikmaken van Bestandsbeheer of beheertools.

Verbinden vanuit uw browser:

1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Klik op de pagina Computers op de computer waarmee u verbinding wilt maken.

Tip: Houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik, of klik met de middelste muisknop om de sessie in een nieuw browser-venster te openen. Op een Mac houdt u de Command-toets ingedrukt terwijl u klikt.

LogMeIn zal proberen om verbinding met de host te maken. U wordt gevraagd of u zich bij de host wilt identificeren.
  4. Meld u aan bij de computer met de juiste verificatiemethode:
    • Wanneer u daarom gevraagd wordt, voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u zou invoeren wanneer u achter de host-computer zou zitten.
    • Wanneer u daarom gevraagd wordt, voert u de computertoegangscode in die u hebt gemaakt tijdens de installatie van LogMeIn op de host-computer.

Let op: Voer uw LogMeIn-ID en -wachtwoord niet in.Dit zal resulteren in fout 1326 of fout 5 (onjuiste gebruikersnaam en wachtwoord).

Uw sessie begint na een geslaagde verificatie. De eerste keer dat u een sessie voor besturing op afstand opstart, kunt u worden gevraagd om de LogMeIn Client-app of een invoegtoepassing voor de Internet Explorer-browser op de computer die u gebruikt om de externe sessie op te zetten te installeren.