Verbinding maken via een snelkoppeling op het bureaublad

Body

Bespaar tijd door direct verbinding te maken met een computer via een veilige snelkoppeling op een client-computer.

1. Maak als volgt een LogMeIn-snelkoppeling op het bureaublad van de client-computer:
    • Ga naar www.LogMeIn.com en meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en -wachtwoord.
    • Ga naar Computers > Eigenschappen van een computer > Bureaubladkoppeling.

Volg de instructies op het scherm.
  2. Gebruik de snelkoppeling die u zojuist hebt gemaakt om verbinding te maken met de host:
    • Dubbel-klik op de snelkoppeling op het bureaublad van de client. U hoeft zich niet bij uw LogMeIn-account aan te melden.
    • Meld u aan bij de host met de juiste verificatiemethode.

Uw sessie begint na een geslaagde verificatie.
Tip: Voor optimale veiligheid raden we af een LogMeIn-snelkoppeling op het bureaublad van een openbare of gezamenlijke computer te maken.