Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Bestanden voor LogMeIn: Opslagruimte voor uw bestanden en mappen

Information

 
Body

Bestanden voor LogMeIn geeft u een nieuwe manier om vanaf iedere locatie bestanden op te halen en te delen. Per pro-abonnement ontvangt u 1 TB opslagruimte.

Vereisten

  • Een actief abonnement op LogMeIn Pro
  • De meest recente versie van een toonaangevende browser: Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer 10 of hoger
Opmerking: Gedeelde koppelingen kunnen in elk groot besturingssysteem (mobiel of desktop) worden geopend in alle toonaangevende browsers (Chrome, Firefox, Safari, IE, Edge). Geen LogMeIn-account vereist.

Aan de slag met Bestanden voor LogMeIn Pro

  1. Op een Windows-pc of Mac-computer gaat u naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.
  3. Ga naar de pagina Computers en klik in het linkermenu op Bestanden.
  4. U bent klaar om Bestanden te proberen.

Upload bestanden of mappen

Optie A

  1. Klik op het pictogram bestand uploaden (alle browsers) of map uploaden (alleen Chrome).
  2. Blader door uw lokale bestanden en mappen en selecteer de inhoud die u wilt uploaden.
  3. Klik op Openen om uw selectie te uploaden.

Optie B

Sleep en kopieer uw lokale bestanden (alle browser) en mappen (alleen Chrome) naar de pagina Bestanden.

De voortgang van het uploaden wordt weergegeven onderaan de pagina Bestanden.

Een bestand downloaden

  • Optie A. Klik met de rechtermuisknop op een bestand en klik Downloaden
  • Optie B. Dubbelklik een bestand

Een bestand of map delen (alleen-lezen toegang)

U kunt bestanden en mappen delen door anderen een koppeling te sturen per e-mail, chat of via een tool van uw voorkeur. Iedereen die de koppeling ontvangt, kan het bestand of de map bekijken (alleen-lezen toegang).Ga als volgt te werk om de koppeling te maken en te kopiëren.
  1. Klik op de pagina Bestanden op het item dat u wilt delen.
  2. Klik in de kolom Delen op de koppeling voor het delen van bestanden of het delen van mappen.
  3. Klik op Koppeling genereren.
  4. Kopieer de gegenereerde URL naar het klembord.
  5. Stuur de koppeling aan anderen per e-mail, chat of via een tool van uw voorkeur.

Een map delen met gebruikers (bekijken, wijzigen, verwijderen)

Als u met meerdere mensen tegelijk aan bestanden wilt werken, kunt u mappen delen met specifieke gebruikers die de inhoud van de gedeelde mappen kunnen bekijken, wijzigen en verwijderen.
  1. Klik op de pagina Bestanden op de map die u wilt delen.
  2. Klik in de kolom Delen op de koppeling naar de gedeelde map.
  3. Voer bij Gebruikers het e-mailadres in van de personen waarmee u wilt samenwerken. Dit hoeven niet reeds gebruikers van LogMeIn te zijn.
  4. Klik op Delen met gebruikers. Er wordt een uitnodiging verzonden vanaf LogMeIn Auto-Mailer.
  5. De uitgenodigde gebruikers moeten de uitnodiging openen en op de uitnodigingskoppeling klikken. Iemand die is uitgenodigd maar nog geen LogMeIn-gebruiker is, wordt gevraagd een LogMeIn-account aan te maken. Een uitgenodigde persoon die al LogMeIn-gebruiker is, krijgt een nieuw profiel dat wordt toegevoegd aan het bestaande LogMeIn-account: Gebruiker van [uw bedrijfsnaam].

Stoppen met delen (koppeling verwijderen)

Als u een gedeeld item niet langer wilt delen, moet u de koppeling naar het item verwijderen.

  1. Selecteer een item op de pagina Bestanden.
  2. Klik in de kolom Delen op het pictogram van de gedeelde koppeling. Het venster Delen wordt weergegeven.
  3. Klik op Koppeling verwijderen.

Toegang tot uw schijfstation met Bestanden op uw bureaublad

Verbind uw opslagruimte als netwerkschijf voor eenvoudige toegang vanaf uw pc of Mac.

Vereisten:
  • Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10 met de meest recente LogMeIn-client
  • Mac OS X 10.8 of hoger met de meest recente LogMeIn-client
  1. Open de LogMeIn-client.
  2. Klik onderaan de LogMeIn-client onder LogMeIn Bestanden op Openen.

Uw schijfstation Bestanden wordt toegevoegd aan Windows verkenner onder Computer als LogMeIn Bestanden - [Uw LogMeIn-ID].

Als u Bestanden niet meer op deze manier wilt gebruiken, klikt u op Bestanden > Schijfstation voor LogMeIn Bestanden sluiten.Er gaan geen gegevens verloren.

Wat gebeurt er na afloop van uw proefperiode of abonnement?

  • Alles op uw schijfstation Bestanden blijft 14 dagen als alleen-lezen beschikbaar:
    • U kunt bestaande bestanden en mappen downloaden, maar u kunt niets nieuws uploaden
    • Bestaande openbare koppelingen blijven actief, maar u kunt geen nieuwe maken.
  • Als u de eigenaar van een account bent met uitgenodigde gebruikers:
    • De functie vervalt uit LogMeIn Pro voor alle uitgenodigde gebruikers
    • U kunt geen toegangsrechten meer beheren voor deze functie (Toegankelijke bestanden)
  • Na 14 dagen kan de functie niet meer worden gebruikt
ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X