Bestanden voor LogMeIn: Opslagruimte voor uw bestanden en mappen

Information

Body

Bestanden voor LogMeIn geeft u een nieuwe manier om vanaf iedere locatie bestanden op te halen en te delen. Per Pro- of Central-abonnement ontvangt u 1 TB opslagruimte.

Vereisten

• Een actief abonnement op LogMeIn Pro of Central
  • De meest recente versie van een toonaangevende browser: Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer 10 of hoger
Opmerking: Gedeelde koppelingen kunnen in elk groot besturingssysteem (mobiel of desktop) worden geopend in alle toonaangevende browsers (Chrome, Firefox, Safari, IE, Edge). Geen LogMeIn-account vereist.

Aan de slag met Bestanden voor LogMeIn

1. Op een Windows-pc of Mac-computer gaat u naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.
  3. Ga naar de pagina Computers en klik in het linkermenu op Bestanden.
  4. U bent klaar om Bestanden te proberen.

Wat gebeurt er na afloop van uw proefperiode of abonnement?

• Alles op uw schijfstation Bestanden blijft 14 dagen als alleen-lezen beschikbaar:
    • U kunt bestaande bestanden en mappen downloaden, maar u kunt niets nieuws uploaden
    • Bestaande openbare koppelingen blijven actief, maar u kunt geen nieuwe maken.
  • Als u de eigenaar van een account bent met uitgenodigde gebruikers:
    • De functie vervalt uit LogMeIn Pro voor alle uitgenodigde gebruikers
    • U kunt geen toegangsrechten meer beheren voor deze functie (Toegankelijke bestanden)
  • Na 14 dagen kan de functie niet meer worden gebruikt