Bestanden selecteren met behulp van Bestandsbeheer

Body

Bestandsbeheer vanaf een pc of Mac

De opties voor bestandsselectie zijn opgenomen op de werkbalk Bestandsbeheer. Voor elke optie zijn sneltoetsen beschikbaar.

Om Bestandsbeheer te openen, klikt u op het pictogram Bestandsbeheer op de pagina Computers of op het linkermenu van LogMeIn nadat u verbonden bent met de host.

OptiePictogram (Windows-client)Snelkoppeling(Windows-client)Beschrijving
Bestanden selecteren + (op het numerieke toetsenbord)Opent een dialoogvenster dat u kunt gebruiken om meerdere bestanden te selecteren
Selectie van bestanden opheffen - (op het numerieke toetsenbord)Opent een dialoogvenster dat u kunt gebruiken om meerdere bestanden te verwijderen
Alles selecteren Ctrl+ASelecteert alle bestanden op de huidige locatie
Niets selecteren Ctrl+ (op het numerieke toetsenbord)Verwijdert alle bestanden op de huidige locatie
Selectie omkeren * (op het numerieke toetsenbord)Wijzigt de huidige selectiestatus in het tegenovergestelde (ieder geselecteerd item wordt verwijderd en ieder niet-geselecteerd item wordt geselecteerd)

Voorbeeld: hoe kan ik bestanden selecteren of deselecteren met de bestandsselector?

De volgende lijst bevat voorbeelden voor het gebruik van de bestandsselector van Bestandsbeheer:

Wat wordt er geselecteerdSyntax in de bestandsselector
Selecteer alle bestanden. *
Selecteer alle bestanden en mappen. \*
Selecteer alle .exe bestanden in een map. *.exe
Selecteer alle bestanden en mappen, en deselecteer vervolgens alle .jpg bestanden.
Belangrijk: U kunt alleen complete mappen deselecteren, geen bestanden binnen mappen.
  1. Klik op Bestanden selecteren en voer vervolgens \* in
  2. Klik op Selectie van bestanden opheffen en voer vervolgens \* in