Navigeren en sorteren van bestanden met behulp van Bestandsbeheer

Information

Body

Bestandsbeheer vanaf een pc of Mac

De navigeer- en sorteeropties zijn opgenomen in een vervolgkeuzemenu in de werkbalk van het Bestandsbeheer. Voor elk item zijn sneltoetsen beschikbaar.

Opmerking: De bestanden van de host-computer worden in het rechterkader weergegeven, die van de client-computer in het linkerkader. Gebruik de Tab-toets om te wisselen tussen de twee kaders.

Om Bestandsbeheer te openen, klikt u op het pictogram Bestandsbeheer op de pagina Computers of op het linkermenu van LogMeIn nadat u verbonden bent met de host.

OptieSnelkoppeling(Windows-client)Beschrijving
VernieuwenF5 Hiermee vernieuwt u de mapweergave op zowel de client- als host-computer.
Omhoog BackspaceHiermee gaat u naar de bovenliggende directory.
Lijst met stationsCtrl+BackspaceHiermee geeft u de beschikbare hoofdstations op de geselecteerde computer weer.
Station links selecterenAlt+F1Hiermee selecteert u het schijfstation dat u in het linkerdeelvenster van het venster Bestandsbeheer wilt weergeven.
Station rechts selecterenAlt+F2Hiermee selecteert u het schijfstation dat u in het rechterdeelvenster van het venster Bestandsbeheer wilt weergeven.
Ga naar map...Ctrl+GHiermee opent u een vak waarin u de naam van de specifieke map of directory typt die u wilt weergeven.
Sorteren op naamCtrl+1Hiermee sorteert u de inhoud van de directory op bestandsnaam.
Sorteren op typeCtrl+2Hiermee sorteert u de inhoud van de directory op bestandstype.
Sorteren op grootteCtrl+3Hiermee sorteert u de inhoud van de directory op bestandsgrootte.
Sorteren op datumCtrl+4Hiermee sorteert u de inhoud van de directory op de datum waarop de bestanden het laatst zijn gewijzigd.
Weergeven... Selecteer Mappen voor alle gebruikers weergeven, Verborgen bestanden weergeven en/of Systeembestanden weergeven, of een combinatie hiervan.