Bestanden bewerken met behulp van Bestandsbeheer

Body

Bestandsbeheer vanaf een pc of Mac

De opties voor Bewerken zijn opgenomen op de werkbalk Bestandsbeheer, of worden zichtbaar door met de rechtermuisknop op een bestand te klikken. Voor elke optie zijn sneltoetsen beschikbaar.

Tip: Klik met de rechtermuisknop op een bestand en selecteer Bewerken om dit te openen en te bewerken.

Om Bestandsbeheer te openen, klikt u op het pictogram Bestandsbeheer op de pagina Computers of op het linkermenu van LogMeIn nadat u verbonden bent met de host.

OptiePictogram (Windows-client)Snelkoppeling(Windows-client)Beschrijving
Map maken Ctrl+NEen nieuwe map maken op de geselecteerde locatie
Naam wijzigen F2 Wijzig de naam van een geselecteerd bestand of geselecteerde map
Verwijderen Sleutel verwijderenVerwijder een geselecteerd bestand of geselecteerde map