Lijst weergeven

Body

Probeer Lijst weergeven voor een helder, eenvoudig overzicht van de computers in uw account. Lijst weergeven toont het grootste aantal computers in één keer. Hierdoor is dit een goede keuze wanneer uw account veel computers bevat.

Lijst weergeven

Tip: Om de sessie in een nieuw browsertabblad te openen, klikt u op de blauwe neerwaartse pijl naast een computer en selecteert u Besturing op afstand in nieuw venster.

Direct naar besturing op afstand

Klik op de naam van een computer om direct naar besturing op afstand te gaan. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik, of klik met de middelste muisknop om de sessie in een nieuw browser-venster te openen.