Details weergeven

Body

Probeer Details weergeven voor een goede middenweg tussen de grafische duidelijkheid van Naast elkaar weergeven en de praktische opzet van Lijst weergeven.

Details weergeven

De lijst met bedieningsmogelijkheden aanpassen

Klik op de kolomselector in de kopbalk om een lijst met beschikbare kolommen weer te geven.

Direct naar besturing op afstand

Klik op de naam van een computer om direct naar besturing op afstand te gaan. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik, of klik met de middelste muisknop om de sessie in een nieuw browser-venster te openen.