Kunt u geen verbinding maken? Probeer dit eerst!

Body

Een checklist van de meest voorkomende communicatieproblemen bij het verbinding maken met LogMeIn-hostcomputers.

Firewall-configuratie

Controleer of de LogMeIn-software niet wordt geblokkeerd door een firewall op de hostcomputer. U moet in de firewallregels instellen dat LogMeIn toestemming heeft om verbindingen te maken. Zie LogMeIn en firewalls voor meer informatie.

Opmerking: Mogelijke foutcode: 10061.

Proxy-instellingen

Er kunnen verbindingsproblemen ontstaan als uw proxy niet is geconfigureerd om samen te werken met LogMeIn. Zie Proxy-instellingen configureren voor meer informatie.

Opmerking: Mogelijke foutcodes: 10049, 10061, 11004, 10060.

DNS-status

Volg de onderstaande stappen om problemen met het opzoeken van ons IP-adres door DNS op te lossen.

In Windows XP en nieuwere versies:

1. Open het venster Uitvoeren.(Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op R.)
  2. Type cmd en klik op OK.
  3. Typ in het opdrachtpromptvenster de opdracht ipconfig /flushdns en druk op Enter.

In Mac OS X:

1. Open Hulpprogramma's > Terminal.
  2. Type dscacheutil -flushcache en druk op Enter.
Opmerking: Mogelijke foutcode: 10049.

OpenDNS

Er kunnen verbindingsproblemen voorkomen wanneer u LogMeIn-producten gebruikt in combinatie met OpenDNS. Dit komt doordat OpenDNS de LogMeIn-domeinen soms beschouwt als een proxy of anonymizer. LogMeIn-support kan u niet verder helpen met dit probleem. Ga naar http://www.opendns.com/ voor meer informatie over het configureren van OpenDNS.

Internet-loadbalancers en reverse proxy's (satellietverbindingen)

Om problemen met IP-mismatches achter een internet-loadbalancer of een reverse proxy op te lossen, voert u de onderstaande stappen uit.

1. Kopieer deze tekst:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\LogMeIn\V5\Net]
    "BrokenProxy"=dword:00000000
  2. Gebruik Kladblok of een andere teksteditor om deze tekst op de hostcomputer op te slaan in een bestand met de naam IP Mismatch.txt.
  3. Verander de naam van het bestand in IPMismatch.reg. Bevestig zo nodig dat u de bestandsextensie wilt wijzigen van .txt in .reg.
  4. Dubbelklik op het bestand en bevestig dat u het bestand wilt importeren in het Register.

Datum- en tijdinstellingen

Als de datum en tijd op uw computer niet correct zijn ingesteld, wordt LogMeIn op de computer mogelijk als Ingeschakeld en online aangegeven, maar in uw account als Offline.

Klik op de klok in het Windows-systeemvak of de Mac-menubalk om de datum en tijd correct in te stellen.